BOEK JONGLEUR DAVID SEVERINS IN NEDERLAND

Als jongleur en variétéartiest is David beschikbaar voor optredens en boekingen in Nederland. Hoewel hij regelmatig in het buitenland te vinden is, is Nederland zijn thuisbasis waar hij met veel plezier optreedt.

Jongleur David Severins jongleert bij de Wannebiezz in Ahoy
Tanja Otten Fotografie
WAAR KUNT U DAVID SEVERINS ZIEN?

David schittert in verschillende settings, waaronder dinnershows, theaterproducties en evenementen. Zijn acts zijn veelzijdig en geschikt voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een elegant diner, een spectaculaire theatervoorstelling of een bruisend evenement, David brengt entertainment van hoog niveau naar uw locatie.

DAVID BOEKEN
Maatwerk jongleeract

Naast zijn reguliere optredens, biedt David ook maatwerkacts aan voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een conferentie of een productlancering, hij kan een unieke en memorabele ervaring creëren die perfect aansluit bij uw wensen en doelstellingen.

Bekende shows

Mogelijk kent u David al van enkele bekende shows in Nederland. Zo heeft hij zijn talent mogen vertonen tijdens evenementen zoals Dinnershow Brooklyn Nights in Aalsmeer, Walibi Fright Nights, optredens met het Scapino Ballet en met De Wannebiezz in Ahoy.

David kijkt ernaar uit om samen te werken en uw evenement tot een groot succes te maken. Neem gerust contact met hem op voor meer informatie of om een boeking te bespreken.

Jongleur David Severins jongleert met voetballen bij de Wannebiezz in Ahoy
Tanja Otten Fotografie